Final destination

Ik wil nog even iets kwijt over de groep. Ja, het ging een uitdaging worden om met 18 Nederlanders op stap te gaan. Ik moet toegeven dat het geweldig goed is meegevallen. We hadden een heel leuke en samenhangende groep. De kinderen vonden elkaar en de ouders ook. Gisterenavond gingen we als afscheid nog samen eten en het was ook supergezellig. Gedurende de reis leerden we zelfs ons taalgebruik wat bijschaven en aanvullen. Nu niet dat ik komende week vloeiend Nederlands gebekt zal rondlopen, maar we hebben toch enkele leuke uitspraken bijgeleerd ik heb alvast de laatste tijd niet gelopen, waardoor m’n fysiek zo goed zal zijn als die van een stacaravan. Deze vond ik schitterend, met dank aan Arjan. Zo hebben de Nederlanders ook wel wat Vlaamse woordjes opgepikt. Frietkot, sletsen, noem maar op. Fun verzekerd.

Het is misschien niet evident, maar hier of daar wat vriendschap overhouden zou wel leuk zijn. Ik wil alvast aan iedereen meegeven die twijfelt om dit te doen: go for it. Ik weet dat het altijd wat kan tegenvallen, maar evengoed meevallen.
We namen vandaag al afscheid van Michel en the kids, als ook van Marc, onze reisbegeleider. We hadden hem gisteren al bedankt en hij deed dit vandaag ook op zijn beurt. Goede reisbegeleider. Bedankt.

Na enige turbulentie en vertraging kwamen we goed aan in China, canton. 20u15 lokale tijd, 45 minuten later. Niet erg want de aansluiting was toch 3 uur later voorzien. Zo hoefden we iets minder in Chinese zetels te kleven.

Na koffie op de luchthaven vertrokken we dit keer wel op tijd naar Schiphol. Na een vlotte vlucht, kwamen we perfect op tijd aan. Nu nog taxi, trein en auto om terug in ons gekende Lembeke thuis te komen.

Finally nog een bedankt voor mijn medereizigers, Sandra, Jana en Jonas. Ze zeggen altijd dat reizen een goede relatietest is. Ook met kinderen 24/24u samen leven is een uitdaging. We hebben dit ook samen heel goed gedaan. Iedereen heeft er een leuke en onvergetelijke reis van gemaakt. Bedankt en wie weet… Tot op een nieuwe bestemming?

The end.

One thought on “Final destination

Geef een antwoord