Fairy stream & massage

Drukke dag vandaag! Eerst zijn we gaan wandelen naar een geocache. Ja, we doen dit nog heel af en toe eens, zeker in het buitenland. Ondertussen heeft Jana haar nagels laten ‘gellen’. Daarna hebben we ons laten verwennen bij de massage. Voor ons 4 betaalden we hier maar €32 voor een uur! Zalig!

Massage moments

Vandaag hebben we toch nog een uitstapje gevonden. We zijn met de taxi naar de Fairy stream gereden. Wel een aanrader. Je ziet er vooral de rode duinen en je beleeft het de hele tijd met je voeten in het water. Een kleine km wandel je blootvoets door een beekje. Leuke ervaring en mooie omgeving. Onderweg ligt er trouwens ook nog een geocache. 2 op een dag. Een waar succes!

Deze avond hebben we met de hele groep een afscheidsetentje in ‘dejavu’. We hebben ook nog een flinke fooi verzameld voor onze reisbegeleider van Koning Aap. Hij heeft dat goed gedaan.

Morgenvroeg staan we voor de hevige verplaatsing:

5 uur bus naar Saigon

3u vlucht naar China

4,5u wachten in China tot de volgende vlucht.

13u vlucht van China naar Amsterdam.

2,5u taxi van Amsterdam naar Antwerpen

45 minuten trein naar Gent

45 minuten auto naar huis.

Ik hoop iets na de middag thuis te komen, want we halen 6u in met China. Daarna zal het wat bekomen zijn van de reis vrees ik. Als ik hier of daar nog wat wifi heb, dan post ik nog wel een foto of zo.

Hotelvijver with love

2 thoughts on “Fairy stream & massage

  1. Ja die kunnen er wat van om ne mens eens volledig te laten ontspannen he …zalig
    Nog een veilig en vlotte terugreis en hopelijk kunnen jullie een beetje slapen onderweg 🚌 ✈ 🚞 🚙

Geef een antwoord