Krokokidil

Spectaculaire verhalen zullen niet echt nog aan de orde zijn, maar gisteren zijn we toch nog lekker gaan eten, vandaar het bericht. Jonas koos voor haai en ik voor de combinatie van krokodil en kikker. Je kan hier zowat alle gekke dingen eten. Schildpad, slang, zeeslang, struisvogel, noem maar op. Jana en Sandra hebben het meer voor de standaard seafood noodles. Na een cocktail op een terras met live muziek sloten we deze rustige dag af.

Ohja, meneer Jonas zit met zijn trui aan op de foto. Vooral belangrijk omdat het maar 30° was. Knettergek, maar hij is nieuw en hij wou hem aandoen… Zot zijn doet geen pijn zeker?

De warmte is hier in het Zuiden véél minder dan in het Noorden. We zitten nu op dezelfde tropische hoogte als Bangkok en dat blijkt allemaal wat in dezelfde lijn te liggen. Marc, onze reisbegeleider, woont in Bangkok. Hij kent zowel Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam als geen ander. Ongelooflijk wat hij allemaal weet én doet. Fijne job, maar onmogelijk met een gezin.

Ontbijtje met ‘a view’

One thought on “Krokokidil

  1. Mmmmm…. Lékker! Groot gelijk dat jullie t eens uitproberen, daar heb je de kans hier niet voor… ook even slang proberen misschien? Weinig verschil (in uiterlijk) van paling hoor! Mooi dat Jonas die trui draagt.. hij kan er maar geniet van hebben! t Is dat hij hem leuk vindt! Geniet nog maar wat vh tropische goede leven!! Kunnen jullie daar geen krab en kreeft eten? Ook super lekker hoor! En normaal gesproken niet zo duur…

Geef een antwoord